Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 10:47 924 0

Истерия за снимка с Григор Димитров

  • димитров-
  • истерия-
  • парти-
  • снимки

Над 3500 човека искаха да се щракнат с тенис звездата ни

Най-добрият български тенисист Григор Димитров предизвиква истинска истерия и без присъствието на Никол Шерцингер до себе си. Хиляди фенове се опитаха да се доберат до него за снимка по време на партито на играчите преди началото на мачовете от основната схема на турнира в София от сериите ATP 250.

Никол Шерцингер, която придружава Гришо в София, не присъства на събитието, за което имаше 1200 покани, но въпреки това над 3500 бяха желаещите да стигнат до първата ни ракета в тениса. Сред гостите на партито бе служебният премиер на и любител-тенисист Огнян Герджиков, който откри събитието, съпроводено от засилени мерки за сигурност.

Самият Григор Димитров напусна партито с охрана с оглед на засиления интерес.

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА