Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 11:29 995 2

Бастиан Швайнщайгер стана чалгар

  • швайнщайгер-
  • чалга-
  • иванович-
  • музикален вкус

Ана Иванович повлия на музикалния вкус на германеца

Бившият германски национал Бастиан Швайнщайгер е прослушал чалга покрай сръбската си съпруга - бившата тенисистка Ана Иванович. Това става ясно от материал на издание, което е помолило Швайни да посочи любимите си в момента песни, информира вестник "Труд".

Германецът дисциплинирано е посочил какво има заредено в плейлистата му и там на девета позиция любопитно се мъдри парчето Uno momento, плод на сръбско-хърватската музикална дружба в лицето на изпълнителката Северина и дамската вокална група от западната ни съседка „Министарке“.

Ана е признавала, че е запознала Бастиан с музиката от Балканите, но никой не е предполагал, че той ще стигне толкова далеч, дивят се и в самата Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мюзик

    3 0 Отговор
    А ми че те нашите футболисти направо чалгари се раждат ама не сме тръгнали да се хвалим с това по света ! Виж ако някой от тях вземе да слуша опера и джаз тогава викайте световните медии ;)))
  • 2 Балканите

    1 0 Отговор
    БГ футбол и чалга е като ракия с шопска салата= винаги заедно!