7 Февруари, 2017 12:02 1 437 0

Копенхаген сипе закани към Лудогорец

  • копенхаген-
  • закана-
  • лудогорец-
  • лига европа

В датския клуб са сигурни, че ще елиминират българския шампион

Копенхаген сипе закани към Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Смразяваща закана за Лудогорец долетя от Дания. Бранителят на Копенхаген Лудвиг Аугустинсон посочи пред клубния сайт по какъв начин разградчани могат да бъдат елиминирани.

"Най-важното е да вземем добър резултат в София. След това ще довършим Лудогорец на нашия стадион. Уверен съм, че по трибуните ще има много наши фенове, които ще окажат голям натиск върху съперника ни. Публиката ще направи разликата в този мач. Ще бъде много напечено и тежко. Но не за нас, а за Лудогорец", закани се Аугустинсон.

Сайтът на Копенхаген пък припомня силната форма на отбора в евротурнирите.

"Следващия четвъртък ни предстои тежко гостуване в София срещу Лудогорец, а реваншът на "Телиа Парк" е на 23 февруари. Вярваме, че подкрепата от трибуните ще постави съперника под напрежение. Неведнъж вие, нашите фенове, сте мотивирали футболистите. Вярваме, че ще го направите отново. Нищо няма да бъде решено в първия мач в София. А в последните ни 8 срещи на международната сцена загубихме само от Лестър. Всъщност трябва да се върнем 20 години назад, за да намерим сблъсък на елиминационна фаза, в който сме били поставени в затруднено положение след първия мач. Тогава - през есента на 1997 г. за КНК - загубихме от Бетис с 0:2 в Испания и направихме 1:1 у дома", пише сайтът на Копенхаген.

Първият мач между Лудогорец и датчаните е на 16 февруари (четвъртък) от 20:00 часа на стадион "Васил Левски". Срещата ще бъде предавана директно по БНТ. Реваншът е на 23-ти в Копенхаген от 22:05 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА