Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 12:34 1 187 0

Денис Родман отърва затвора

  • родман-
  • затвор-
  • присъда-
  • магистрала-
  • шофиране

55-годишният бивш баскетболист получи само три години условна присъда

Бившата звезда от НБА Денис Родман отърва затвора след обвинение за каране в насрещното платно на магистрала. 55-годишният бивш баскетболист получи три години условна присъда и 30 часа общественополезен труд.

Роднам е карал в насрещното платно на магистрала на 20 юли миналата година в Санта Ана и е можел да провокира пътнотранспортен инцидент. Той е бил без книжка и в същото време дал лъжлива информация на полицейския патрул, който го е спрял.

Петкратният шампион с отборите на Детройт Пистън, Сан Антонио Спърс и Чикаго Булс призна всички обвинения, а преди това от тях бе снето това за бягане от местопрестъплението. Той не присъства лично на заседанието на съда в Ориндж Каунти, Калифорния, а се призна за виновен чрез адвоката си Пол Мейер.

Това не е първият път, в който бившият баскетболист трябва да отговаря за свои действия в съда. През 2005 година Родман бе оправдан по обвинение в изнасилване.

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА