758 0

Конте обясни защо налетя на помощника си (ВИДЕО)

Мениджърът на Челси събра очите на феновете след гневната си реакция

Иво Стойнев

Мениджърът на Челси Антонио Конте най-после обясни на какво се дължеше гневната му реакция край тъчлинията по време на мача с Арсенал в събота. Специалистът реагира много бурно спрямо един от най-близките си хора в клуба - асистента Анджело Алесио.

"Анджело е моята дясна ръка и ако щете най-честата ми "жертва", защото е най-близкият ми човек. Той е човекът, с когото имам най-директни отношения", започна своята изповед Конте пред "Скай Спортс Италия".

"Ще ви кажа какво се случи. Преди мача, по време на тренировката, ние подготвихме няколко ситуации при изпълнение на корнер. В тази ситуация по време на мача Арсенал имаше шести човек в наказателното поле и това означаваше, че Виктор Моузес, който по принцип трябваше да стои на ръба на пеналта, да пази въпросния шести човек."

"В този случай Канте трябва да се изнесе от обичайната си позиция и да тръгне към Коста, за да направи място на Моузес отзад, за да не остане част от наказателното поле, в която ние не пазим техен човек. Те пропуснаха да го направят и аз се ядосах на Анджело", добави Конте.

Тук в разговора се намесва лудата глава Паоло Ди Канио, който попита Антонио дали би реагирал така спрямо нападателя си Диего Коста.

"Виж, Паоло, в такива моменти съм способен да убия всеки. Приемам нещата на "живот и смърт" в такива моменти. Когато е напечено, маниерите отлитат през прозореца. Важна е само победата. Но това е защото всички заедно работим за една и съща цел", добави Конте.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай