Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 19:36, обновена 7 Февруари, 2017 19:38 2 783 9

Григор Димитров посети родния си град

  • григор димитров-
  • хасково-
  • тенис

Тенистът се отби до Хасково, въпреки натоварената си програма

Григор Димитров посети Хасково, узна "Нова Телевизия".

Въпреки натоварената му програма и усилените тренировки на корта преди старта си на турнира в София, най-добрият ни тенисист намери време, за да отскочи до родния си град.

В Интернет се появи снимка, на която се вижда как първата ни ракета се усмихва зад волана на автомобил, а очевидци разказват, че са го видели да излиза от града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЦЕТО

    1 0 Отговор
    Взел си е бележка ЕВАЛА
  • 2 Трифонов

    3 1 Отговор
    Я-а-а-а... сега българските автомобилни специалисти да кажат каква кола кара Григор на снимката. И след това да обяснят, понеже е БМВ 7-ма серия, хейтърите на БМВ, как "всички фенове на БМВ са комплексари". Както Григор Димитров например. Който, между другото, не само в момента, а винаги, включително и в миналото, когато не е имал възможност да кара такова БМВ, пак е бил фен на БМВ и пак БМВ-та е карал. Комплексар ще е вероятно - богат, красив, един от най, най-добрите тенесисти в Света, в чиито креват са били САМО мацки, за които 90% от мъжете в Света, даже и не си мечтаят. Комплексар... мноо ясно!!!

    Коментиран от #3, #5, #6

  • 3 гощо

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Трифонов":

    Кой те излъга,че това е БМВ? И това,че си добър тенесист и ти връзва с мацките не те прави познавач на коли?!?! Като нищо можеш да зглупиш и да си купиш БМВ,ако няма кой да те посъветва си се подвел и купил някое смотано БМВ-е!!!!!
  • 4 Йонов

    0 2 Отговор
    Колата е БМВ 550D M. Засичал съм го по магистралата :)
  • 5 пинко

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Трифонов":

    не е бмв бе това е шкода октавия толкова разбираш
  • 6 123

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Трифонов":

    Не знам дали си фен на БМВ, ама това което си написал показва, че имаш огромен комплекс, свързан с тази марка.
    Но нищо, лекува се - вадиш снимката с БМВ-то от статията на хартия, късаш я на малки парчета - 1-2 см., вариш на тих огън около 10 минути. После пиеш отварата цял ден - по няколко глътки през 2-3 часа.
    Дано помогне, но като ти гледам писаниците - едва ли...
  • 7 Бохем

    3 0 Отговор
    Григор отговаря на поне $18 000 000 , така че може и с яхта на фладерово ремарке да се вози . Капиш !!!!!!
  • 8 незнайко

    1 1 Отговор
    Кой ще отгатне каква е колата ? Внимателно гледайте каква е дръжката и нейното разположение. Определено не е БМВ 7 серия и ШКОДА.
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    BMW по принцип не е марка автомобили... а диагноза в лечебно заведение!!!
    А иначе колата от снимката е BMW 7ма серия G11- последния модел. Познава се по двата незавършени кръга на скоростомера и оборотомера на таблото