7 Февруари, 2017 21:04 825 0

Испански грандове налазиха талант на Байерн

  • реал-
  • барселона-
  • байерн

Nаддаването за Тимъти Тилман започна, германците няма да го дадат лесно

18-годишния играч на Байерн (М) Тимъти Тилман се превръща в трансферна цел на испанските гиганти.

За талантът вече има и получена оферта от Барселона. За това разкри лично мениджърът на перспетивния футболистКристиан Роснер.

"Имаше доста примамливо предложение от Барса. Испанците го бяха гледали в продължение на месеци и искаха да го вземат още за следващия сезон. Планът им беше Тимъти да тренира с първия отбор, но да трупа практика при резервите и до 2-3 години да стане част от мъжкия състав. Ули Хьонес обаче каза "не", защото в Байерн вярват, че той ще се наложи при тях", обясни агентът пред Sport Bild.

Преди четири месеца се появи информация, че скаути на Реал Мадрид също следят Тилман.

Младокът играе като атакуващ полузащитник и има двойно гражданство - германско и американско, като засега играе за юношеските гарнитури на "Маншафта". Байерн го привлече през лятото на 2015 г. от Гройтер Фюрт срещу скромните 500 000 евро.

В същото време, президентът на баварския колос Ули Хьонес е наложил вето върху евентуалната продажба на един от най-талантливите футболисти на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА