8 Февруари, 2017 11:27 1 790 2

Приятел на Роналдо ще лежи в затвора

  • хари-
  • роналдо-
  • затвор-
  • сбивания

Кикбоксьорът Бадр Хари бе осъден на две години

Приятел на Роналдо ще лежи в затвора - 1
Снимка: twitter

Кикбоксьорът Бадр Хари беше осъден на две години затвор заради множество нощни сбивания в Амстердам между 2011 и 2012 година, предаде EFE. Мароканският боец, който стана известен и сред футболните феновете заради близкото си приятелство с Кристиано Роналдо, се очаква да получи шест месеца ефективна присъда.

32-годишният африканец, който има и датски паспорт, не присъства в съдебната зала, за да чуе присъдата си. Хари ще трябва да плати и глоба в размер на 45 хиляди евро за нанесени щети. Между 2011 и 2012 той е участвал пет пъти в сбивания, като съдът реши, че два пъти умишлено е искал да нарани тежко други хора.

В последната година Роналдо разреди пътуванията си до Мароко и спря да се шуми относно отношенията между двамата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    5 1 Отговор
    М тия любов ли са въртели двамата?!?!? ПЕНДЕХОС Амигос!??!?!

    Коментиран от #2

  • 2 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Не мога да се оттърва от натрапчивата мисъл гледайки интимнта им близост на снимката.