Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 14:32 942 0

От Renault: Нямаме право на повече извинения

  • формула 1-
  • renault-
  • абитебул-
  • извинения

Другите се развиват по-бързо от нас, но ние сме длъжни да ги настигнем, заяви Абитебул

От Renault: Нямаме право на повече извинения - 1
Снимка: shutterstock.com

Директорът на Renault Сирил Абитебул заяви, че отборът вече няма оправдание да не е в средата на колоната и през новия сезон трябва да покаже подобрение. През 2016 френският тим, който направи дебюта си като заводски, финишира в дъното на класирането при конструкторите, защото само в 3 от общо 21 състезания успя да влезе в зоната на точките.

"След смяната на правилника нещата би трябвало да се подобрят, защото нямаме извинение да не сме на едно ниво с останалите и да сме в средата на колата в началото на сезона. Но ще ни трябва още време, за да настигнем топ отборите, защото трябва да инвестираме в инфраструктура. Ако трябва да съм честен, те не спират да се отдалечават и да се развиват по-бързо от нас. Трябва да ги настигнем", заяви Абитебул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА