27 734 6

Семейството на Шумахер наруши мълчанието си

Помнете успехите му, призова агентът на легендата

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

След дълго мълчание феновете на Михаел Шумахер чуха глас от семейството му, който и този път не донесе новини за здравословното му състояние.

Агентът на легендата - Сабине Кем благодари на феновете за подкрепата към седемкратния шампион и ги призова да акцентират към успехите му на пистата, а не върху настоящото му състояние.

"Хубаво е, че хората продължават да мислят за него и искаме да им отвърнем със същото. Могат да използват "Фейсбук" страницата му, за да отбележат победите му. Той винаги е държал на границата между пистата и личния живот. Затова нека всички помнят победите му, а не трагедията", коментира Кем пред Motorsport Total.

Някои фенове оцениха изказването като положителен знак за бъдещо отваряне на семейството към медиите и феновете, докато други съзряха в това влошаване на състоянието му и подготовка за лоша новина.

Източник: БлицКоментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 55666
  Отговор
  1 16:16  09.02.17
  Е.ати съдбата, в момента и най- жалките нещастници в Кенефистан са/сме по-добре от световният шампион, и с БЕЗБРОЙ повече възможности да се реализираме

  Коментиран от #3

 • незнайко
  Отговор
  2 17:43  09.02.17
  Не е хубаво това което ще напиша, но преди 23 години загубих много скъп човек, който само 1 месец беше в реанимация и почина. Този месец на надежда не го пожелавам на никого. Затова беше по добре, Шумахер да е приключил житейския си път.

  Коментиран от #4

 • Тино
  Отговор
  3 19:52  09.02.17

  До коментар #1 от "55666":

  55666 е много прав...всичките пари на света и позиции в живота не струват нищо, ако човек не е здрав! И освен това се чудя как брат брата си предава за пари и власт, а всъщност не е нищо повече от останалите
 • нннннннне
  Отговор
  4 21:27  09.02.17

  До коментар #2 от "незнайко":

  Нека отчитаме, че реанимацията при твоя близък вероятно е била с много по-малко възможности от тези на Шуми. Не само по филмите стават чудеса и в медицината почти нищо не е еднозначно. Не знам кога е направена първата операция на сърце, ама преди 100 години сигурно и да са искали, не са можели дори и да си го представят че ще стане. И аз си имам моите спомени, но съм на мнение, че близките и приятелите трябва да вярват в такива случаи защото то се предава и на пострадалия. Да завършим с Бъдете здрави.

  Коментиран от #5

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  5 23:15  09.02.17

  До коментар #4 от "нннннннне":

  слушай приятелче аз също знам какво е кома будна кома баща ми Бог да го прости но шуми дори и да дойде в съзнание той няма да е ползотворен човек вече но за едно си прав че благодарение на парите и огромните усилия на жена му е жив колко е хубаво мъжа да има до себе си такава жена аз никога не съм имал подкрепа от жена в живота си явно шуми има златна съпруга
 • Аз лично
  Отговор
  6 02:40  10.02.17
  Вече говорят за него в минало време - ето това е даден знак

Напиши коментар:


Публикувай