Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 10:56 1 271 1

Американците гледат порно след Супербоул

  • порно-
  • супербоул-
  • гледаемост-
  • ръст-
  • данни

Феновете на шампиона гледат с 12% повече, двойно скача търсенето на мажоретки

Американците гледат порно след Супербоул - 1
Снимка: БТА/АР

Скок в посещението на порно сайтове след финала за Супербоул отчита един от най-големите портали за клипчета за възрастни в САЩ. Данните сочат средно ниво на посещаемост преди мача между Ню Инглънд Пейтриътс и Атланта Фалкънс, спечелен от "патриотите", и спад с 27% по време на двубоя.

Статистиката лесно може да се обясни с прехвърлянето на зрителите от компютъра пред телевизора, но по-странното е рязкото увеличение на потреблението на порно сайта след края на мача - с 9% повече от времето преди старта му.

Интересни са данните и за посещаемостта в двата града - Масачузетс (победителите Ню Инглънд Пейтриътс) и Джорджия (победените Атланта Фалкънс), а разликата е повишение с 30% срещу ръст с 18% в полза на феновете на шампионите.

Междувременно порно сайтовете регистрират и 50% увеличение в търсенето на думата "мажоретка".

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калогера

    0 0 Отговор
    А в Кенефистан какво търсят ? как се отрази преходът на сексуалните навици и сексуалната култура ?