Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 00:26 1 250 0

ПСЖ скри шапката на Барса

  • псж-
  • барса-
  • шампионската лига

Бенфика препарира Борусия (Д)

Отборът на ПСЖ записа паметна победа с 4:0 над Барселона на своя "Парк де Пренс". Срещата бе първи двубой между двата тима от осминафиналната фаза на Шампионската лига, а парижани вече са много близо до продължаване в следващата фаза на надпреварата.

Бившият футболист на Реал (М) Анхел Ди Мария заби две от попаденията (18, 55). По веднъж за гръмкия успех се разписаха Юлиан Дракслер (40) и Единсон Кавани (72).

В 83-ата минута Барса бе най-близо до гол в противниковата врата. След центриране от корнер Жерард Пике се извиси над всички и игра с глава, след което Самюел Юмтити от съвсем близко разстояние уцели греда, също с глава.

В заключителните минути Барселона така и не успя да се доборе поне до един гол и ще трябва да се надява на чудо на реванша на "Камп Ноу".

Това обаче не бе единственият изненадващ резултат за вечерта. В другата среща тимът на Бенфика сюрпризира Борусия (Д), след като срази съперника си на своя земя с 1:0.

Костас Митроглу донесе успеха на лисабонските "орли" с попадение в 48-ата минута, а гостите трябва да съжаляват за огромния брой пропуснати пред противниковата врата.

В 58-ата минута германците дори пропуснаха да изравнят от дузпа, когато Обамеянк не успя да реализира от бялата точка, стреляйки право в ръцете на вратаря Едерсон.

До края на срещата изгодни възможности за гостите пропиляха Сократис, Пулишич, Ройс и Пишчек и така португалците взимат не лош аванс преди реванша на "Сигнал Идуна Парк".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА