Last news in Fakti

15 Февруари, 2017 13:27 1 539 0

Виждали ли сте този футболист?

  • меси-
  • псж-
  • барселона-
  • шампионска лига

Меси игра много под обичайното си ниво срещу ПСЖ

Виждали ли сте този футболист? - 1
Снимка: БТА/АР

Безобразната игра на голямата звезда Лионел Меси олицетвори напълно безсилието на Барселона на „Парк де Пренс” и без съмнение е една от причините за кошмарната загуба на каталунците с 0:4 от ПСЖ в първия мач помежду им от осминафиналите на Шампионската лига.

Статистиката сочи, че Меси не е докоснал нито веднъж топката в наказателното поле на парижани, въпреки че игра цял мач. Това се случи на аржентинеца за пръв път от началото на сезона във всички турнири. Той загуби 18 топки и е втори по този отрицателен показател, като единствено Неймар има повече – 31. Освен това Меси има и сериозна вина при второто попадение във вратата на Тер Щеген. Аржентинецът загуби топката в средата на терена от италианеца Марко Верати, а след това германецът Юлиан Дракслер вкара.

В крайна сметка Барса ще трябва да се бори срещу рекордите, за да има шанс да спечели Шампионската лига. До момента нито един отбор не е продължавал напред в елиминациите след загуба с 0:4 в първия мач. Така на практика Барса ще трябва да пише история в реванша на 8 март, за да може да продължи на четвъртфиналите в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА