16 Февруари, 2017 14:27 1 179 0

От Наполи: Можем да бием шута на Реал

  • сари-
  • реал мадрид-
  • наполи-
  • реванш-
  • шампионска лига

Треньорът на Наполи Маурисио Сари е оптимист за реванша

От Наполи: Можем да бием шута на Реал - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Наполи Маурисио Сари бе разочарован след загубата с 1:3 от Реал Мадрид. Той обаче настоя, че неговият отбор ще се опита да спечели чиста победа с 2:0 в реванша от осминафиналите на Шампионската лига.

"Губихме топката твърде често, когато организирахме атаките си", обяви той на пресконференцията след мача.

"Това не е обичайният футбол, който показваме. Поради тази причина и защитниците ни бяха неспокойни и така допускахме грешки. Срещу нас обаче бе най-силния отбор в света към момента. Реваншът в Неапол? Ще гоним чиста победа от 2:0. Реал със сигурност е на друго мнение, но ние искаме да ги елиминираме".

"Този мач бе сериозно изпитание за нашите млади футболисти. За съжаление не показахме максимума си. Ако го направим на реванша, тогава ще имаме шансове да им бием шута от турнира", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА