Last news in Fakti

17 Февруари, 2017 11:25 857 1

Здраво конско на "Армията"

  • китанов-
  • конско-
  • ръководство-
  • форма-
  • иванов

Слабата форма на Китанов накара ръководството да скастри треньора на вратарите

Здраво конско на "Армията" - 1
Снимка: cska.bg

Слабата форма на титулярния вратар на ЦСКА Георги Китанов донесе главоболия на треньора на вратарите Ивайло Иванов. След прибирането на отбора от лагера в Испания, се е провела среща между спортно-техническото ръководство на клуба и треньорския щаб, на която е било обърнато сериозно внимание на представянето на 21-годишния страж по време на зимната подготовка, пише "Меридиан Мач". От Ивайло Иванов се е очаквало да върне формата на вратаря, който се представи слабо и през есенния полусезон. Оказа се обаче, че бившият младежки национал още повече е дръпнал ръчната.

По принцип Георги Китанов е доста талантлив вратар, но така и не успява да блесне с представянето си с екипа на ЦСКА. В края на миналата година дори се заговори, че той ще бъде върнат на Черно море, а на негово място трябваше да дойде украинецът Максим Ковал. В крайна сметка обаче двете страни не се разбраха и "червените" решиха да дадат още един шанс на Китанов, който обаче до момента не оправдава гласуваното му доверие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    Да разбирам,че и този сезон кой от къде я ритне ще влиза?!?!? До кога всякакви "специалисти" ще се упражняват в любимото ЦСКА?!?!?