17 Февруари, 2017 14:57 659 0

Топузаков не се отказва от титлата

  • топузаков-
  • левски-
  • титла

В генетиката ни е да се борим, надъхва треньорът на Левски

Топузаков не се отказва от титлата - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков е оптимист все още относно шансовете за спечелване на шампионската титла.

"Всичко това, което правихме в Кипър и в тази подготовка, трябва да го пренесем още в първия мач. В този тренировъчен процес, който почва с началото на пролетния полусезон, ще има неща, които ще ги доработим и, естествено, ще трябва да ги усъвършенстваме, каза спецът пред „Диема спорт”.

"Във всеки един мач трябва да подхождаме максимално концентрирани, ако искаме да извлечем пълния актив от точки. Ние уважаваме всеки един противник, същевременно не се плашим да играем и да налагаме нашия стил. Като качество на футболистите и сработеността, която имаме от есенния полусезон, би трябвало да надделяваме в мачовете.

Нашите възможности са спрямо футболистите, с които разполагаме. Най-удачният вариант е да се пробвам различни схеми на игра. Не искахме да повтаряме грешки от минали години да се вземе футболист на даден пост без да сме го проверили. Направихме една разумна и премислена селекция.

Заложено е в генетиката на Левски. Докато имаме теоретичен шанс, ще се борим. От нас зависи дали ще допускаме грешки, дали съперника допуска. Накрая на сезона ще видим какво сме си заслужили."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА