18 Февруари, 2017 11:31 1 180 3

Гофен този път наказа Гришо

  • гофен-
  • григор димитров-
  • ротердам

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров напуска турнира в Ротердам, след като бе победен от Давид Гофен.

Българинът отстъпи с 4:6, 6:1, 3:6 в среща от четвъртфиналите на надпреварта с награден фонд 1,85 милиона евро след оспорвана битка, продължила 2 часа и 18 минути.

Белгиецът, който е 11-и в света, записа първи успех над Григор в четвъртата среща на ниво АТП между двамата, след като първата ни ракета го победи на два пъти от началото на сезона - на четвъртфиналите на Australian Open и на финала в София преди няколко дни.

Димитров, който бе в серия от шест поредни победи преди този мач, започна годината по фантастичен начин, като днес записа едва втора загуба от 18 мача, които му донесоха и две титли.

Българинът отказа участие на турнира в Марсилия следващата седмица и ще си даде малко почивка след изключително натоварената програма от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 1 Отговор
    Много поздрави на техните на Гофен!!!!!!!!
  • 2 GRI6O

    1 5 Отговор
    SELQNINA GRI6O DA HODI DA PASE OVCETE
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.