Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 20:23 1 081 0

Ибрахимович отново герой за Юнайтед

  • ибрахимович-
  • манчестър юнайтед-
  • блекбърн-
  • фа къп

Шведът вкара победния гол за 2:1 срещу Блекбърн

Ибрахимович отново герой за Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Борещият се за оцеляването си в английската Чемпиъншип Блекбърн допусна обрат и загуби у дома с 1:2 от Манчестър Юнайтед в осминафинална среща от турнира ФА Къп – Купата на Англия.

Дани Греъм (17) изведе домакините напред в резултата, възползвайки се от асистенция на Марвин Емнес. Точно десен минути по-късно „червените дяволи” изравниха чрез Маркъс Рашфорд (27), разписал се след асистенция на арменеца Хенрих Мхитарян.

След почивката Златан Ибрахимович (75) донесе победата за гостите след пас на Пол Погба и ги класира за четвъртфиналите на турнира. Шведът и французинът се бяха появили преди това в игра като резерви в 62-ата минута на местата съответно на Антони Марсиал и Джеси Лингард.

Попадението на Ибрахимович бе четвърто с екипа на Юнайтед само за тази седмица, след като в четвъртък той реализира хеттрик за класическия домакински успех на „червените дяволи” срещу Сент Етиен с 3:0 в първи мач помежду им от 1/16-финалите на турнира Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА