Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 04:45 770 0

Пянич може да пропусне двубоя са Порто

  • пянич-
  • порто-
  • юявнтус

Полузащитникът на Ювентус Миралем Пянич до последно ще бъде под въпрос за гостуването на Порто от 1/8-финала в Шампионската лига в сряда вечер. Босненецът има възпаление на левия глезен и треньорският щаб ще изчака да види как ще се чувства играчът в следващите дни, преди да реши дали да го вземе в групата за визитата на "Ещадио до Драгао".

Това е пореден проблем за наставника Масимилиано Алегри, който отново няма да може да използва и контузените Джорджо Киелини и Андреа Бардзали. Това почти сигурно ще означава, че в центъра на отбраната Даниеле Ругани и Меди Бенатия ще правят компания на незаменимия Леонардо Бонучи.

Марио Манджукич също може да се завърне в състава, след като пропусна срещата с Палермо заради наказание. По-вероятно е обаче в предни позиции отново да действат Гонсало Игуаин и Пауло Дибала, които демонстиррат отлично разбирателство напоследък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА