20 Февруари, 2017 11:55 788 0

Футболен агент изнудва Милан

  • донарума-
  • милан-
  • агент-
  • райола-
  • заплата

Мино Райола иска двойно увеличение на заплатата на Донарума

Футболен агент изнудва Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Скандал с първия професионален договор на вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума е на път да взриви атмосферата на "Сан Сиро". В основата му е агентът на 17-годишния талант Мино Райола, който представлява една камара звезди. След броени дни италианският национал ще навърши пълнолетие и ръководството на "росонерите" е готово на мига да предложи споразумение на Донарума.

Според него стражът ще взима 2 милиона евро годишна заплата, но Райола не е доволен от тези условия. Той настоява клиентът му да получава двойно по-голямо възнаграждение, отделно да взима и бонуси. Не е ясно дали Милан ще клекне, но ако иска да задържи Донарума, ще трябва да изпълни условията.

С невероятното си представяне той предизвика огромен интерес към себе си, като името му е свързвано с шампиона Ювентус, Реал Мадрид, Челси и Барселона. В лицето на Донарума "бианконерите" виждат идеалния заместник на най-добрия вратар на планетата Джанлуиджи Буфон, който вече е на 39 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА