Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 01:00 684 1

Фелипе Маса: Все още се чувствам във форма

  • фелипе маса-
  • чувствам се във форма-
  • формула 1

Фелипе Маса обяви, че слага край на кариерата си във Формула 1 в края на миналия сезон.

Няколко седмици по-късно обаче, бразилецът реши да се завърне и да помогне на Уилямс в сложната ситуация, в която тимът бе поставен от Мерцедес и Валтери Ботас.

В Гран При на Австралия другия месец Маса отново ще седне в болида на тима от Гроув и ще се подреди на стартовата решетка.

"Беше леко странно за мен, защото преживях края на кариерата си, който беше най-невероятния благодарение на изключителната публика в Бразилия. След това получих обаждане от Клер Уилямс, която вече ми беше бивш шеф, и ме помоли да се върна, защото отборът има нужда от мен за още една година. Бях малко изненадан, но мога да кажа, че феновете ми, семейството ми, всички настояваха да правя това, което искам, и просто последвах сърцето си. Не се намери един човек, който да ми каже недей", разказа Фелипе.

"Много съм мотивиран да продължа, обичам да се състезавам и да се боря с конкуренцията. Все още се чувствам във форма и съм готов за още един сезон. Надявам се колата да е добра. Правилата ще са нови за всички, което ми харесва, защото ще можем да се възползваме както през 2014-а", заяви Маса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на Маса

    1 1 Отговор
    Успех Фелипе!
    Лично според мен реалния световен шампион за 2008г. Беше безгрешен тогава, жалко че от Ферари не бяха на нивото му и допуснаха няколко грешки, които му струваха титлата.