Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 10:58 1 521 2

Запалянковци с просташка хореография (СНИМКА 18+)

  • уестърн сидни уондърърс-
  • фк сидни-
  • обида-
  • хореография

Феновете на Уестърн Сидни Уондърърс с обиден плакат срещу треньора на ФК Сидни

Запалянковци с просташка хореография (СНИМКА 18+) - 1
Снимка: mfootball.com.au

Феновете на Уестърн Сидни Уондърърс унизиха треньора на градския съперник ФК Сидни по време на дербито от 20 кръг на австралийската лига (1:0). Ултрасите от групировката „Red and Black Bloc“ издигнаха хореография, която изобразява треньора ФК Сидни Греъм Арнолд да прави „френска любов“.

„Имаме най-отдадени фенове в австралийския спорт и се гордеем с това, но не одобряваме подобни плакати“, заяви изпълнителният директор на Уондърърс Джон Цацимас.

От клуба вече реагираха и забраниха достъпа до мачовете на отбора на 14 членове на „Red and Black Bloc“. Санкцията е с продължителност 18 месеца.

Все още не е ясно каква ще бъде реакцията на Австралийската футболна асоциация. Уондърърс са под наблюдение от централата заради феновете и клубът има предупреждение за отнемане на точки. Ако това се случи, Уестърн Сидни Уондърърс може да пропусне плейофите на шампионата.

„Плакатът въобще не ме обижда. В това отношение аз съм дебелокож. Получавал съм и много по-тежки обиди“, 53-годишният Греъм Арнолд.

Запалянковци с просташка хореография (СНИМКА 18+)
Снимка: mfootball.com.au

Източник: Блиц


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Демократ Толераст

    2 0 Отговор
    Какво му е обидното да си хомосексуален?
    Та в Австралия си имат и трети пол в паспортите: "ТО"!
    На запад е по-обидно ако се разбере, че си хетеро, а не, че си гей!