Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 14:57 718 0

Рууни води преговори с китайски клубове

  • рууни-
  • китай-
  • преговори-
  • агент-
  • манчестър юнайтед

Агентът на нападателя е вече в Китай

Рууни води преговори с китайски клубове - 1
Снимка: БТА/АР

Времето на Уейн Рууни в Манчестър Юнайтед е към края си. 31-годишният английски национал е много близо до трансфер в Китай. Според английските медии, агентът на футболиста Пол Стретфорд вече е в азиатската държава, за да води финални преговори с местен клуб. Трансферният прозорец в Китай затваря на 28-и февруари.

Уейн изкара почти 13 години на стадион "Олд Трафорд", но вече не е първи избор. Според слуховете на Острова той ще взима космическите 1.2 милиона евро на седмица в новия си клуб. Вестник "Мирър" информира, че силен интерес към Рууни има от няколко клуба и за подписа му може да се заформи истински търг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА