23 Февруари, 2017 15:50 920 0

Григор Димитров потвърди участието си в Куинс

  • димитров-
  • тенис-
  • куинс-
  • тенис-
  • участие

Чувствам се по-добър във всичко, заяви българският тенисист

Григор Димитров потвърди участието си в Куинс - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият български тенисист Григор Димитров потвърди участие на турнира в лондонския "Куинс клъб" от сериите АТР 500 с награден фонд 1,97 милиона евро. Надпреварата на трева е от 19 до 25 юни и е една от последните проверки преди "Уимбълдън", който стартира на 2 юли. Димитров е шампион в надпреварата през 2014 година.

"Чувствам, че сега съм по-добър играч, по-добър човек, по-добър във всичко. Сезонът на трева е много важен за мен с турнира в "Куинс клъб" и веднага след това "Уимбълдън". Видях участниците, отново има много силни тенисисти, но аз очаквам с нетърпение турнир, за да видя в каква форма ще бъда", коментира Димитров, който в момента е 13-и в световната ранглиста, а от началото на сезона спечели две титли в Бризбън и в София.

Шампионът от Откритото първенство на САЩ и трети в световната ранглиста Стан Вавринка (Швейцария) също потвърди участие в надпреварата.

В турнира също така ще участват петкратният шампион и номер 1 в света Анди Мъри (Великобритания), който ще защитава титлата си, миналогодишният финалист и четвърти в класацията на АТП Милош Раонич (Канада), Хуан Мартин Дел Потро (Аржентина), Джон Иснър (САЩ), Ришар Гаске (Франция) и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА