905 2

Боримиров: Сега ще видим кой обича Левски

С Топчо вдигаме играчите, всичко им е платено, твърди шефът

Боримиров: Сега ще видим кой обича Левски
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Легендата на Левски Даниел Боримиров успокои „синята“ общественост, че към днешна дата футболистите са получили всичко дължимо от ръководството. Спортният директор призова феновете да подкрепят отбора в съботния мач с Локомотив (Горна Оряховица) на „Герена“ (от 17:30 часа).

„За съжаление футболът е изместен от фокуса... Очаквам и се надявам хората, които обичат и милеят за Левски, да дойдат и да подкрепят любимия си отбор в събота. Само така ще разберем колко сме единни и кой колко милее за клуб като Левски“, започна пред "Меридиан Мач" Даниел Боримиров.

Директорът призна, че настроението в отбора не е добро, а това е логично предвид несигурността около Левски след оттеглянето на Спас Русев. „С Топчо вдигаме футболистите. Не мога да кажа, че настроението е добро, защото всеки футболист вижда какво става, чете вестници. Вярвам, че те са професионалисти и ще отсяват нещата. Те трябва да знаят, че работата им е на терена. От финансово естество няма какво да се притесняват. Всичко им е платено", добави Борето.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 681 БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  1 17:14  24.02.17
  Това е ЛеФске !!!И СТИГА СТЕ ОПОЗОРЯВАЛИ И СРАМИТЕ ИМЕТО НА АПОСТОЛА !!! БФС ДА ПРЕКРЪСТИ НА ЛЕФСКЕ ТОЯ НЕГОДЕН ОТБОР И ЗА БОТЕВ ПЛОВДИВ СЪЩО ! ДА СЕ ЗАБРАНИ ОТБОРИ ДА НОСЯТ ИМЕНА НА ПАТРИОТИ !!!!
 • 1945
  Отговор
  2 18:49  24.02.17
  прогонихте хората с наркоманската ви публика а сега кой обичал Левски стигнахте до просия

Напиши коментар:


Публикувай