Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 01:00 935 0

Кайсара би станал български национал

  • кайсара-
  • български национал

Бившият футболист на Лудогорец и настоящ на Истанбул ББ Жуниор Кайсара разкрива пред "Медипол", че е готов да играе за националния тим на България, пише Меридиан Мач.

"Предишният треньор Ивайло Петев ме искаше, но сега има нов човек начело на националния. Бих приел предложение да играя за България, защото конкуренцията в Бразилия е много голяма", обяснява Кайсара, който в няколко мача на Шалке 04 бе наблюдаван от емисари на "кариоките".

Той е изключително доволен от престоя си в Шалке, въпреки че през втория сезон оставаше предимно на пейката. Кайсара разкрива, че Роналдиньо е неговият идол. По тази причина той е избрал да носи фланелка с номер 80, защото това е бил номерът на бразилския магьосник в Милан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА