803 0

Варди разкри дали е виновен за уволнението на Раниери

Болезнено е да ме обвиняват, написа нападателят

Варди разкри дали е виновен за уволнението на Раниери
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Звездата на Лестър Джейми Варди написа трогателно и същевременно красноречиво послание към уволнения мениджър на клуба Клаудио Раниери. Часове след изненадващото отстраняване на специалиста, се появиха информации, че английския национал е в основата на решението на шефовете на "лисиците".

"Трих думите си в този пост толкова много пъти, че чак е глупаво. Дължах на Клаудио да подбера точните думи. Клаудио винаги е имал и ще има пълното ми уважение.

Това, което постигнахме заедно като отбор, беше невъзможното. Той повярва в мен, когато много не го правиха, затова му дължа вечната си признателност.

Има спекулации, че съм отговорен за раздялата с него, което е напълно невярно, неоправдано и изключително болезнено. Единственото нещо, за което сме виновни като отбор, което всички си признаваме в съблекалнята, е че се представяме под нивото си. Това не сме го криели публично и ще направим всичко възможно да се поправим.

Пожелавам на Клаудио всичко най-хубаво, в каквито начинания крие бъдещето за него. Благодаря ти за всичко, Клаудио", написа Варди в социалната мрежа Туитър.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай