Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 05:15 1 078 0

Гьотце има проблеми с обмяната на веществата

  • гьотце-
  • обмяната на веществата-
  • почивка

Една от звездите на Борусия (Д) Марио Гьотце е аут от терена за неопределен срок от време, съобщава вестник "Рур Нахрихтен".

24-годишният полузащитник има проблеми с обмяната на веществата и това налага да му бъде дадена почивка, пише още изданието.

В последно време Гьотце страдаше доста редовно от мускулни проблеми и изигра едва 11 мача в Бундеслигата, в които вкара 1 гол и подаде 1 асистенция. Именно нередовното му участие в мачовете даде ход на информации, че той може да се премести при бившия си треньор Юрген Клоп в английския Ливърпул. Но германската легенда Лотар Матеус преди три дни в интервю отхвърли този вариант като нереалистичен. "Гьотце е станал много бавен футболист, може да играе в Китай, но не и в английската Висшата лига, заяви легендата на германския футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА