1 Март, 2017 11:56 1 315 0

Пребиха световен шампион по футбол в бар

  • гроскройц-
  • бой-
  • рана-
  • щутгарт

Гроскройц в болница с рана на главата

Пребиха световен шампион по футбол в бар - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият германския национал Кевин Гроскройц беше приет в болница с рана на главата, след като е бил нападнат в понеделник. Защитникът на Щутгарт е бил навън с приятели след победата над Кьолн, когато неговата компания се спречкала с друга група. Нападателите на Гроскройц са заловени от полицията.

„Кевин Гроскройц е бил въвлечен във физически конфликт в понеделник вечер, а по-късно е откаран в болница. В момента е в добро състояние“, обявиха от клуба на играча.

28-годишният футболист има 17 мача за Щутгарт през този сезон. Гроскройц спечели световната титла с Германия на Мондиал 2014 в Бразилия. Халфът е шампион в Бундеслигата с Борусия (Дортмунд) през 2011 и 2012 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА