Last news in Fakti

2 Март, 2017 11:58 1 507 3

Стоичков в сметките за треньор на Барса

  • стоичков-
  • барселона-
  • луис енрике

Българинът с коефициент 50/1 да поеме поста

Стоичков в сметките за треньор на Барса - 1
Снимка: БТА/АР

Българската легенда Христо Стоичков е в топ 30 на кандидатите за поста старши треньор на Барселона, който се освобождава през лятото. Някои букмейкърски къщи вече предлагат коефициенти за това кой ще наследи Луис Енрике. Фаворит за пейката на "Камп Ноу" е наставникът на Севиля Хорхе Сампаоли, който се ползва с уважението на лидери в съблекалнята като Лионел Меси, Неймар и Хавиер Масчерано.

Настоящият мениджър на Евертън Роналд Куман и Джосеп Гуардиола са следващите двама в оформената листа. Томас Тухел от Борусия (Дортмунд) и Ернесто Валверде от Атлетик Билбао дооформят топ 5. Камата е с шанс 50:1 да поеме юздите на каталунския тим. Същите коефициенти се предлагат за Рафаел Бенитес и Тиери Анри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майтап

    1 1 Отговор
    Тоя никога няма да стане треньор на Барса!!!
  • 2 Тодоров

    1 0 Отговор
    На кое по-точно топ място е Стоичков - на 29-то или на 31-во.
    Не бъркайте ТРЕНЬОР на БАРСА с треньор на ПУТКО МАФАНИ.
  • 3 OMG

    0 0 Отговор
    Не вервам! Хората там имат акъл!