Last news in Fakti

2 Март, 2017 18:12 878 1

Пулев с мач през април, най-вероятно в София

  • кубрат пулев
Пулев с мач през април, най-вероятно в София - 1
Снимка Winbet

На официална пресконференция в спортен център Пулев, най-добрият ни боксьор в тежка категория - Кубрат Пулев, обяви че следващият му мач ще се състои в края на април. Днес бе обявено и партньорството между Пулев и българският гейминг оператор Winbet.

Противник на Кобрата в предстоящия мач най-вероятно ще бъде американец, но името му, Шампионът предпочете да запази в тайна до подписване на договора.

Кобрата бе категоричен, че предпочитаното място за предстоящият двубой е София, заради страхотната публика, която го подкрепя на място.

Официалният претендент за титлата на IBF заяви още, че ще играе с победителя от мача Антъни Джошуа - Владимир Кличко”, като не скри предпочитанията си за битка срещу Кличко.

Зад най-успелия ни боксьор застава българският гейминг оператор Winbet. Кобрата коментира съдружието като изключително позитивно, тъй като спортът и бизнесът трябва да вървят ръка за ръка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кличко

    4 0 Отговор
    Поредното цирково представление