3 Март, 2017 13:27 884 1

Венгер не иска да ходи в Барселона

  • венгер-
  • барселона-
  • луис енрике-
  • арсенал

След 20 години в Арсенал Арсен Венгер не го привлича възможността да води Барса

Венгер не иска да ходи в Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Арсен Венгер отпадне от списъка на медиите с имена за потенциален бъдещ наставник на Барселона. Безброй специалисти са спрягани за поста на Луис Енрике, който си тръгва след края на сезона, но Венгер категорично обяви, че иска да продължи работата си в Арсенал.

„Моето желание винаги е било едно и също и си остава такова. Аз съм в Арсенал от 20 години и съм имал много възможности да напусна клуба. Трябва да бъде ясно, че мой приоритет е да остана в Арсенал, както винаги е било”, коментира Венгер на въпрос дали би приел оферта от Барселона. 67-годишният френски специалист има договор до края на сезона и е остро критикуван от феновете на „топчиите” заради липсата на спечелена титла и постоянно ранно отпадане в Шампионската лига от години.

Други популярни имена от спряганите за заместници на Луис Енрике са Маурисио Почетино (Тотнъм), Хорхе Сампаоли (Севиля) и Ернесто Валверде (Атлетик Билбао).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буби михайлов

    0 0 Отговор
    E нашия отворко що не го взимат, ако трябва и препоръка ше му направим