726 0

Пената: Митов не може да уплаши никого

Легендата очаква победа за ЦСКА-София в дербито с Левски

Теодор Николов

Димитър Пенев даде своята прогноза за предстоящото дерби между Левски и ЦСКА-София. Сблъсъкът е със стартов час14:30, а Пената изрази вярата си в "червената" победа.

"Първите два пролетни мача са повод за оптимизъм в ЦСКА. Хареса ми играта срещу Черно море и Берое, макар и да не може да се каже същото за Ботев. Отборът ми се струва по-добър спрямо есента, но това срещу Левски, разбира се, няма никакво значение.

Притесняват ме малко старите им номера на сините - този бил контузен, онзи бил контузен. Тези сме ги гледали много пъти, преди всяко дерби ги играят тези игри. Според мен ще ги вдигнат почти всички травмирани.

Логично е да очакваме успех в червено. В дербито ЦСКА ще играе, а Левски ще се боричка. Само това може да направи съперникът. Ако тръгне да мери сили, няма шанс", каза той пред "Тема Спорт".

Пената не пропусна да се заяде и с новия наставник на 26-кратните шампиони - Николай Митов.

Стратега от Мировяне направи това в часовете преди дербито между ЦСКА-София и "сините". Традиционно дипломатичният легендарен защитник и специалист този път изневери на стила си.

"Само едно нещо не ме притеснява преди дербито. Това е треньорът на Левски. Николай Митов не може да уплаши никого. Вярно, един път ни победи, но беше на късмет. После ние го бихме здраво миналия сезон, когато водеше Септември. Това обича да говори смело, но това няма как да е от полза на терена", сподели още Пената


Напиши коментар:


Публикувай