546 0

Ограбили имението на звезда на Челси

Теодор Николов

Крадци са обрали дома на футболната икона на Челси Джон Тери, след като са разбрали по публикувани снимки в социалните мрежи, че Тери и съпругата му отсъстват, тъй като са във ваканция, съобщава вестник "Сън".

Източникът на изданието уточнява, че много от откраднатите вещи са били известни на широката публика от снимки, които Тери и жена му са качили преди това в профил в социалната мрежа инстаграм. Семейството е потвърдило, че предишния уикенд е било на ски-ваканция в новоизграден курорт в Дубай (ОАЕ). Тогава се е случил и инцидентът- миналата събота в дома на играча в елитен район на графство Съри.

Имението на звездата се състои от 10 спални, домашен кино-салон с 34 места, подземен аквариум, е купено за 5 милиона паунда през 2014-а година от известния голф-играч Колин Монтгомъри.
Нападателите са успели незнайно как да обезвредят охранителната система на дома. Отбелязва се също така, че полицията продължава да събира още доказателства и да изяснява детайли около проникването в къщата. За момента се предполага, че обектът е избран от бандитите напълно целенасочено.
Джон Тери и жена му Тони Тери били изключително потресени, научавайки за изчезването на ценните предмети, части от интериора, всичко на стойност хиляди паунди. Самият футболист вече е наел допълнителна служба за безопасност, която да следи за къщата му.

"Това е ужасен случай, семейство Тери са потресени от случилото се. И двамата обичат да качват снимки в социалните мрежи, но не както трябва явно, защото на заден план винаги се виждат доста ценни предмети, съобщава още човек, близък до семейството.

Тери е част от Челси от 1998-а година, договорът му изтича през това лято, а през сезона е повел едва 5 мача за първенство и два за купите.Напиши коментар:


Публикувай