5 Март, 2017 16:26 725 1

Куман бил перфектен за Арсенал

  • куман-
  • евертън-
  • венгер-
  • арсенал-
  • наследник

Част от ръководството на лондончани считат холандеца за идеален наследник на Венгер

Куман бил перфектен за Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Евертън Роналд Куман е считан за перфектния наследник на Арсен Венгер от шефовете на Арсенал, пише „Мирър“. Според изданието част от най-влиятелните ръководители на лондончани смятат, че холандецът е идеален вариант за нов наставник на отбора след изглеждащата все по-сигурна раздяла с французина.

Куман впечатлил първо с работата си в Саутхемптън, а сега и с това, което прави начело на Карамелите. От „Емиратс“ обаче ще трябва да реагират бързо, тъй като и Барса се оглежда за нов наставник заради предстоящото напускане на Луис Енрике.

Ключ за евентуалното привличане на 53-годишният специалист ще изиграе решението на Венгер относно бъдещето му. Той има предложение да остане за още две години, но предвид случващото се през кампанията едва ли ще го приеме. От Арсенал обаче искат да знаят максимално скоро решението му.

Като бивш играч на каталунците Куман със сигурност ще бъде изкушен да работи в бившия си отбор, но пък и възможността да опита да възроди Артилеристите също не е за пренебрегване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azazel

    1 0 Отговор
    Че на Венгер му е крайно време да се пенсионира, или, поне, да заработи като национален селекционер някъде, няма спор. Но Арсенал, за да се върнат на върха в Англия и да стигнат до върха в Европа, имат нужда от нов мениджър, който да е с шампионски манталитет - някой, който печели титли. Куман, макар и качествен мениджър, не е такъв. Нека по-добре се огледат за някой като Диего Симеоне, Лоран Блан или самия Луис Енрике.