Last news in Fakti

5 Март, 2017 20:57 720 0

Чех: Арсенал трябва да забрави за титлата

  • арсенал-
  • титла-
  • челси-
  • чех-
  • ливърпул

Челси е прекалено далече от нас, реалист е стражът на артилеристите

Чех: Арсенал трябва да забрави за титлата - 1
Снимка: БТА/АР

Стражът на Арсенал Петер Чех отписа шансовете на тима да спечели титлата, след като отборът му загуби гостуването си на Ливърпул снощи. Според чешкия страж е доста по-реално тимът да се надява да влезе в топ 4 пред това да гони лидера в класирането Челси.

"Ако бяхме спечелили срещу Ливърпул, тогава още щяхме да имаме някакви надежди за титлата. Сега обаче честно казано сме твърде далече от Челси, за да се надяваме на нещо", коментира той, цитиран от Goal.com.

"Не мисля, че Челси ще загуби толкова точки, така че ние ще трябва да се съсредоточим да си осигурим място в челната четворка. Искаме да играем в Шампионската лига и през следващия сезон, така че това е изключително важно за нашия тим.

"За съжаление не успяхме да се противопоставим на Ливърпул, но това е футболът".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА