6 Март, 2017 19:51 647 2

Ботев удари девет от Берое

  • берое-
  • ботев-
  • фернандо виана

Отборът на Ботев (Пд) записа убедителен успех с 2:0 над Берое.

В последа среща от 23-ия кръг на българския шампионат “канарчетата” се наложиха над старозагорци благодарение на два гола на Фернандо Виана.

Бразилецът се разписа в началото на мача и в самия край. Гостите пък играха с двама души по-малко повече от половин час, след като Веселин Пенев и Карлос Охене бяха изгонени.

Така Ботев събра 31 точки в актива си и надеждите за класиране в първата шестица остават. Пловдивчани са на седма позиция, а шестият Дунав е с 34. “Канарчетата” са и с по-добър показател от “драконите” в директните двубои.

Берое от своя страна вече почти няма шансове за горната част на таблицата, тъй като е с 26 на десета позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ертгвтъхг

    0 0 Отговор
    поне вземат заплати от тец 2
    какво ги интересува на коя позиция са
    а другите фалират ли фалират
  • 2 Битката за тракия

    0 0 Отговор
    Дааааа и Локо Пд следващия кръг като легнат на Дунав или пък пълноводният от доста време насам отбор бие смърфовете, то Ботев няма да се докопат до шестицата.