8 Март, 2017 05:16 823 0

Де Лаурентис с нова атака към Игуаин

  • де лаурентис-
  • игуаин-
  • ювентус-
  • наполи-
  • селекция

Ел Пипита се е бъркал в селекцията на Наполи

Де Лаурентис с нова атака към Игуаин - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис още не може да преживее преминаването на Гонсало Игуаин в италианския хегемон Ювентус. Босът на Наполи за пореден път нападна аржентинския стрелец, като този път го обвини, че се е бъркал в селекцията на клуба.

"Той имаше освобождаваща клауза от 90 милиона евро, така че ако някой беше достатъчно луд или заинтересован да я плати, не можех да кажа нищо".

"Но има играчи, които са сериозни и се третират като част от семейството ми, чувствам се като един от техните родители. А тези, които не искат да играят за Наполи, по-добре да бъдат продадени".

"С Игуаин не сме излизали много заедно, не ходих да вечерям с него. Един път брат му (б.р. – агент на Ел Пипита), ми каза да продадем Кайехон, защото Гонсало не обичал да играе с него. Но не го направих, защото харесвам Хосе", заяви босът на Наполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА