7 Март, 2017 15:26 1 114 0

Шави разкри дали ще поеме Барселона

  • барселона-
  • шави-
  • ал сад

Легендата на клуба сподели плановете си за бъдещето

Шави разкри дали ще поеме Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Барселона Шави призна, че иска да води клуба на сърцето си в близко бъдеще. Все пак техничарят на Ал Сад уточни, че не иска това да става тази година.

"Да стана треньор на Барселона е моя мечта. И в момента съм на правилния път да го направя реалност. Работя върху възможността да стана треньор, но трябва да изкарам курсовете", коментира Шави пред Le Parisien.

"Има доста неща, които трябва да науча, за да мога да се справям в съблекалнята с 25 футболисти, а също така с техническия и медицинския екип."

"Да заменя Луис Енрике за следващия сезон не е възможно. Преди това трябва да си взема изпитите. Все още мисля по-скоро като футболист, а не като треньор. Следващият сезон ще бъде последен в кариерата ми и след това ще видим какво ще се случи", добави испанецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА