857 0

Сираков разкри дали ще се върне в Левски

Получихме обещание, че ще видим по-добър Левски, каза легендата

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Наско Сираков коментира срещата на ветераните на Левски и собственика на клуба Спас Русев. "Синята" легенда обяви, че е останал очарован и че е оптимист за бъдещето на отбора.

"Приятно очарован съм от срещата. Чух хубави неща и съм оптимист. За мен обаче по-важни са делата, а не само думите. Разговорът бе приятелски и си казахме каквото имахме. Аз също споделих моето мнение и се надявам да съм бил чут и разбран правилно. Получихме обещание, че скоро ще видим един по-добър Левски и ще има по-сериозно развитие в сравнение с последните 8 години.

Адмирирам с две ръце всички предложения. В момента всички сме в добро настроение след победата над вечния съперник. Аз бих бил първият, който ще ходи на всеки мач на "Герена", за да подкрепям отбора. В момента Левски си има ръководители и аз няма да се връщам в клуба. Пожелавам им успех и им стискам палци. Бяхме оптимисти в последните 8 години, така че нищо не ни пречи да почакаме с надежда още няколко месеца", каза Сираков пред журналистите.

Ветераните ще излязат с декларация в подкрепа на собственика Спас Русев. Това разкриха Кирил Ивков и Добромир Жечев.Напиши коментар:


Публикувай