9 Март, 2017 13:28 1 070 0

Венгер: Пука ми какво мислят феновете

  • венгер-
  • фенове-
  • арсенал-
  • напускане

Ще обмисля всичко преди да взема решение, призна французинът

Венгер: Пука ми какво мислят феновете - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че ще се съобрази с исканията на феновете при решението дали да остане в клуба. Привържениците на "артилеристите" се нахвърлиха срещу специалиста след двете загуби с по 1:5 от Байерн в Шампионската лига.

"Човек трябва да приема различните мнения. Ще обмисля всичко и ще взема решение. Това, което искат и мислят феновете е важно за мен. Не работя за имидж, а само за клуба. Това как изглеждам изобщо не е проблем. От самото начало, откакто съм тук, съм показал, че обичам този клуб и съм лоялен. Мисля, че съм взимал правилните решения и уважавам ценностите на Арсенал", заяви Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА