Last news in Fakti

12 Март, 2017 10:05 1 302 0

Анди Мъри с ново шокиращо отпадане

  • анди мъри-
  • поспишил-
  • индиън уелс

Световният номер 1 Анди Мъри стана жертва на ново разочарование.

Вашек Поспишил поднесе най-голямата изненада на първия тенис турнир от сериите "Мастърс" за 2017 година, елиминирайки британеца още в дебютния му мач в Индиън Уелс.

Квалификантът от Канада без съмнение постигна най-внушителния успех в кариерата си, печелейки с 6:4, 7:6(5) и се класира за третия кръг на престижната надпревара в Калифорния.

Поспишил губеше с 2:4 в първия сет, но успя да спечели четири поредни гейма. Канадецът дори водеше с пробив във втората част, но Мъри успя да вкара сета в тайбрек. Там оначе силите му не стигнаха и той безславно се разделя с тутрнира.

В същото време е второ голямо разочарование за Мъри през 2017 година след отпадането му на осминафинал от Миша Зверев в Откритото първенство на Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА