Last news in Fakti

13 Март, 2017 05:15 771 0

Юнайтед иска да привлече Строотман

  • юнайтед-
  • строотман-
  • рома

Манчестър Юнайтед е в напреднали преговори с халфа на Рома Кевин Строотман, твърди холандското издание soccernews.nl. Според информациите, представители на полузащитника водят разговори за евентуален трансфер на играча в посока “Олд Трафорд” с директора на “червените дяволи” Ед Уудуърд. От Юнайтед нямат никакъв проблем да платят исканата от Рома цена в размер на 40 милиона евро.

Строотман отдавна е в полезрението на “червените дяволи” те искаха да го вземат още през 2013 година, докато още носеше екипа на ПСВ Айндховен, но тогава самият играч предпочете офертата на Рома.

Кариерата на халфа бе прекъсната за цели 2 години заради тежка контузия на коляното, но той успя да се възстанови и през този сезон отново е основна част от състава на Лучано Спалети. 27-годишният играч има 4 гола и 4 асистенции в 35 мача във всички турнири от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА