Last news in Fakti

12 Март, 2017 14:29 648 0

Венгер размаха пръст на критиците си

  • венгер-
  • арсенал-
  • критици-
  • фа къп

Да погледнем картината глобално, а не да се взираме в конкретни детайли, призова Венгер

Венгер размаха пръст на критиците си - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер показа самочувствие след победата с 5:0 над нискоразредния Линкълн Сити в двубой от ФА къп. Французинът се обърна към критиците и определи като несправедливи нападките им след двете загуби с по 1:5 от Байерн в Шампионската лига.

"Мисля, че тимът бе несправедливо критикуван за последния си мач срещу Байерн Мюнхен, защото изиграхме изключителен мач", каза френският специалист, чийто тим в събота победи аматьорския Линкълн Сити с 5:0 и се класира за полуфиналите за купата на Англия.

"Загубихме онази среща не заради грешки на играта. Ние обаче трябва да се дистанцираме от тези критики и да погледнем картината глобално, а не да се взираме в конкретни детайли, както го правят повечето хора. Срещу Линкълн трябваше да отговорим на критиците си и го направихме. Наистина смятам, че срещу Байерн играхме изключително. Гледах три пъти мача и мога да заявя категорично, че мачът ни беше провален от съдията", каза Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА