Last news in Fakti

13 Март, 2017 19:49, обновена 13 Март, 2017 21:37 3 182 2

И Стоичков знае как се симулира (ВИДЕО)

  • стоичков-
  • симулира-
  • видео
И Стоичков знае как се симулира (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на българския футбол Христо Стоичков бе хванат натясно в ефир от своите колеги в мексиканската телевизия "Унивижън".

Нашенецът коментира симулациите във футбола и категорично заяви, че не ги одобрява и че никога не е опитвал да победи със симулация.

Камата бе толкова уверен в думите си, че на няколко пъти подкани колегите си в студиото: "Намерете ми една дузпа, която съм изкарал със симулация. Намерете ми, де!", повтори Стоичков. Колегите му обаче изпаднаха в луд смях, защото очевидно си бяха "написали домашното" и се бяха подготвили добре да хванат родната легенда в капан.

На видеостената до образа на емблематичния българин се завъртяха кадри от двубоя между Барселона и Борусия (Дортмунд) от далечната 1994-а година, в който Модерния ляв видимо симулира, за да си изкара дузпа срещу германския отбор. Ицо обаче не се даде и продължи: "Гледайте долу, гледайте в краката!". Колкото и да гледаме обаче, симулацията на Камата е повече от очевидна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 0 Отговор
    и Неймар и уругвайската акула ги правят същите падания и съдиите продължават да им се връзват
  • 2 Брат ми

    6 1 Отговор
    Обаче да плюе другите много обича,а като му покажат и докажат,че същия хой...:-) тогава не му харесва нещо а???