588 1

Атаките между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 продължават

ЦСКА-София е Литекс, обяви административният директор на ЦСКА 1948 Емил Коцев

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Административният директор на ЦСКА 1948 Емил Коцев заяви, че ЦСКА-София е Литекс. Той добави, че от голямо значение за това кой ще стане приемник на автентичния ЦСКА ще е търгът за емблемата на армейския отбор. Той подчерта мнението си, че ЦСКА-София ползва емблемата неправомерно.

"Истинският ЦСКА бе убит през лятото. Ние сме нов клуб, а този клуб на "Българска армия" е Литекс. Аз питам следното: случвало ли се е два провинциални клуба да се обединят и да се кръстят Левски (София)? Никога не е ставало такова нещо. Левски може да си е сменял името през годините, пререгистрирал се е като АД, но никога не се е обединявал с клуб от провинцията!"

"Милко Георгиев както винаги много говори и нищо не казва. Ние не сме Литекс, ние сме нов клуб. А ЦСКА-София е Литекс. Този Литекс в Трета лига е Ботев (Луковит). Това са неща, които лесно могат да се проверят. Може би един от двата клуба ще стане приемник на ЦСКА след търга в края на месеца. На последните ни мачове феновете са доста повече от 10 души. Ще се срещнем с Левски, когато се класираме в Първа лига или когато ни срещне жребият за Купата на България."

"ЦСКА 1948 може и да участва в търга. Когато ръководството вземе решение за това, ще го обяви официално. За момента Кирил Домусчиев и Васил Божков не са зад ЦСКА 1948. Не знам какви са плановете им. Единият е бил собственик на ЦСКА, а другият е бил в управлението на ЦСКА".

"Би било добре заможни хора като Домусчиев и Божков да застанат зад ЦСКА 1948. И защо не - парите им с какво са по-различни от тези на Гриша Ганчев? Чакат се търговете за емблемата и базите. В момента Литекс използва неправомерно емблемата на ЦСКА. Те нямат право на това, казаха го и специалисти. Защо я използват тогава? Ние сме нов клуб, но те не са ЦСКА", каза Коцев пред телевизия BiT.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Фен
    Отговор
    1 11:17  14.03.17
    Г-н Никой, вие сте еничар и папкате кренвиршите на Домус ефенди и Божков! Ясни и прозрачни сте! Само ЦСКА!

Напиши коментар:


Публикувай