677 0

Ники Митов не иска Адениджи и Нар в Левски

Двамата са попаднали на мушката на треньора на "сините"

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Франсис Нар и Бабатунде Аденижи са попаднали на муш­ката на треньора Николай Митов-Жадното. Новият наставник на сините не е доволен от показаното от тях, откакто пое тима. Двамата ще трябва сериозно да повишат нивото си в следващите мачове. В противен случай ще седнат на резервната скамейка. В събо­та Левски загуби с 0:1 от Бе­рое, а ганаецът Нар, който действа на двата фланга, и нигерийският таран Аденижи не направиха нищо съществе­но.

Левски определено изпитва трудности в офанзивен план и това е първото нещо, кое­то Митов ще опита да кори­гира. Затова и през пролетта тимът има само една победа - над ЦСКА с 2:1, а в две срещи не намери път към противни­ковата врата.

Сините стиг­наха до успеха в дербито с ар­мейците след попадение от дузпа на Роман Прохазка и то­чен изстрел с глава на Давид Яблонски след изпълнение на статично положение. Левски загуби гостуванията си на Пи­рин и Берое с по 0:1, стигна до равенства срещу Дунав и Ло-ко ГО.

В мача срещу русенци единият гол отново бе от 11-метров наказателен удар, а другият дойде от флангова атака - вкара го Антон Огня­нов. Срещу Локо ГО попадени­ето също бе от статично по­ложение - вкара го Аденижи. Той засече с гърди центриране на Аниете от фаул.

Неслучайно след края на ма­ча в Стара Загора спортният директор Даниел Боримиров заяви, че през лятото със си­гурност ще бъде привлечен таран. Шефът посочи, че му предстои сериозен разговор с повечето футболисти, защо­то те не може да продължа­ват в същия дух.Напиши коментар:


Публикувай