14 Март, 2017 15:28 945 1

Лауда: Това ще е тежък сезон за Mercedes

  • mercedes-
  • лауда-
  • ferrari-
  • конкуренция-
  • формула 1

Легендата на Формула 1 изобщо не е убеден в предимството на Сребърните стрели

Лауда: Това ще е тежък сезон за Mercedes - 1
Снимка: БТА/АР

Трикратният световен шампион във Формула 1, а сега съветник и ръководител в Mercedes – Ники Лауда, изобщо не е убеден в предимството на Сребърните стрели за новия сезон, който започва в края на другата седмица.

Тимът доминира в последните 3 години печелейки титлити при пилотите и конструкторите без проблеми, но докато мнозина предричат нов дубъл и през 2017-а легендарният австриец не е толкова убеден, че това ще бъде така.

„Всеки казва, че Mercedes ще продължи да побеждава заради случилото се в последните няколко сезона. Това обаче са наивни хора и според мен ни очаква много труден сезон. В момента никой не може да каже кой ще бъде в челото в Мелбърн. Със сигурност обаче разликите са по-малки от преди“ заяви Лауда пред RTL.

Макар и по време на тестовете в Барселона да се смята, че от отбора не са показали пълния потенциал на колата и са карали в ограничен режим на двигателя, от Ferrari определено показаха отлична скорост и се очаква най-малкото Фетел и Райконен да бъдат съвсем близо до Хамилтън и Ботас в Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 543210

    0 2 Отговор
    "рАководител" ????