610 1

Тервел Пулев отново се качва на ринга

Българинът излиза на професионалния ринг на 28 март в Потсдам

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Тервел Пулев ще се качи на ринга за втория си мач при професионалистите на 28 март. Двубоят ще бъде в немския град Потсдам. Бронзовият медалист в полутежка категория от Олимпиадата в Лондон 2012 съвсем скоро ще научи и името на съперника си.

Дебютът на Тервел Пулев в професионалния бокс се състоя на 3 декември в "Арена Армеец" в София. Тогава българинът свали в третия рунд Томислав Рудан (Хърватия).

До двубоя в Потсдам Тервел Пулев ще тренира в Берлин заедно с брат си Кубрат Пулев под ръководството на Ули Вегнер.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гостенче
    Отговор
    1 09:01  16.03.17
    Много е пренавит. Непрекъснато избухва с някакви реплики, изказвания и действия нито в правилния момент нито на правилното място.Личи му че е глупав. Дано на ринга му провърви, но трябва да бъде по спокоен и премерен. Да демонстрира, че е интелигентен, уверен и можещ. Това е новата мода в силовите спортове. Маймуните вече не са интересни. Да вземе за пример Кличко и Джошуа, който му подръжава много и за това сега е тук! Да вземе да се стегне и да вкара малко релеф и фигура. На днешно време това продава. И е интересен и печеловш този който хората го харесват и искат да гледат. Дебелаци неискат да гледат.

Напиши коментар:


Публикувай