Last news in Fakti

15 Март, 2017 16:57 909 1

Тервел Пулев отново се качва на ринга

  • пулев-
  • професионалисти-
  • бокс-
  • мач

Българинът излиза на професионалния ринг на 28 март в Потсдам

Тервел Пулев отново се качва на ринга - 1
Снимка: БТА

Тервел Пулев ще се качи на ринга за втория си мач при професионалистите на 28 март. Двубоят ще бъде в немския град Потсдам. Бронзовият медалист в полутежка категория от Олимпиадата в Лондон 2012 съвсем скоро ще научи и името на съперника си.

Дебютът на Тервел Пулев в професионалния бокс се състоя на 3 декември в "Арена Армеец" в София. Тогава българинът свали в третия рунд Томислав Рудан (Хърватия).

До двубоя в Потсдам Тервел Пулев ще тренира в Берлин заедно с брат си Кубрат Пулев под ръководството на Ули Вегнер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    0 0 Отговор
    Много е пренавит. Непрекъснато избухва с някакви реплики, изказвания и действия нито в правилния момент нито на правилното място.Личи му че е глупав. Дано на ринга му провърви, но трябва да бъде по спокоен и премерен. Да демонстрира, че е интелигентен, уверен и можещ. Това е новата мода в силовите спортове. Маймуните вече не са интересни.
    Да вземе за пример Кличко и Джошуа, който му подръжава много и за това сега е тук!
    Да вземе да се стегне и да вкара малко релеф и фигура. На днешно време това продава. И е интересен и печеловш този който хората го харесват и искат да гледат. Дебелаци неискат да гледат.