15 Март, 2017 22:19 679 0

Бенатия шокира с критична самооценка

  • бенатия-
  • критична-
  • самооценка

Мехди Бенатия отхвърли повиквателната за тима на Мароко от страна на селекционера Ерве Ренар с обяснението, че се намира в лоша форма.

29-годишният защитник на Юве заяви, че не заслужава специално отношение и няма да играе за националите на страната си, докато не започне да показва нужното постоянство в играта си и на ниво клуб.

"Не съм в първия отбор на Ювентус, което ме прави излишен и в националния отбор. Радвам се, че получих повиквателна, но не играя редовно и не се намирам във форма. По-добре мястото ми да заеме някой, чието положение е по-добро. Въпреки че съм капитан, аз не съм над правилата", каза Бенатия.

Мароканецът се присъедини към Ювентус в началото на сезона с договор под наем от Байерн Мюнхен, но не успя да се наложи в конкуренцията на Андреа Бардзали, Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА